Andra Costache a lăsat Prefectura pentru o himeră!

Distribuie articolul

În ultimul an, la Prefectura Galați s-au perindat vreo trei prefecți și vreo cinci subprefecți, al șaselea fiind pe drum…

Doar două luni a durat mandatul de subprefect al Andrei Costache, aceasta demisionând ieri din funcție.

Andra Costache va fi candidatul PNL pentru Primăria orașului Târgu Bujor la alegerile parțiale programate pentru 20 iunie.

După cum se știe, primarul orașului, socialistul Laurențiu Gâdei a fost ales deputat pe lista PSD.

Revenind la Andra Costache, aceasta chiar dacă avea și varianta suspendării până la alegerile din 20 iunie a preferat să demisioneze pentru a nu ține postul blocat, ceea ce reprezintă o variantă corectă pe care nu mulți politicieni chiar și gălățeni, au ales-o.

Chiar dacă șansele fostului subprefect de a ieși primar la Târgu Bujor nu sunt prea consistente, știut fiind faptul că vorbim de bârlogul lui Costică de la cejeu, Andra Costache dorește să îmbunătățească acel 25 la sută obținut anul trecut în septembrie la alegerile locale de candidatul liberal de atunci, Sorin Artene.

Cum spuneam și cu alte ocazii, această multitudine de mutări intempestive pe posturi la nivel administrativ care parcă nu se mai termină, nu aduce pentru Galați și gălățeni prea multă calitate despre expertiză neputând fi vorba.


Distribuie articolul

You May Also Like