EDITORIAL/ Când stolul bate câmpii …

Distribuie articolul

Am depistat, nu de-acum, un personaj cumva sinistru, ce nu face decât să bage bățul prin gard, la vreme de seară după ce-și dă câte-o pasență. Nici o urmă de construcție. Doar de Gică Contra. De fapt, de Gicuța Contra.

Și cu apelarea asta va rămâne Laura Georgescu, fostă Marin, fostă șerpoaică făr’ de clopoței, fostă trântoriță de serviciu pe la Inspectoratul Școlar, fostă profă de ce vreți voi, fostă…și fostă. Actualmente, călcătoare pe canalizările cu mai puțin de patru găuri, alea de poartă ghinion, postac socialist de profesie pe la Parlamentul României și cam atât.

Nimic mai mult n-am reperat în aproape un an de mandat al deputatei PSD. Spune ea, zi de zi, ceas de ceas: ăla face, ăla nu face, ăia-s negri, noi suntem ceva mai gri, vă bateți joc de sistemul de învățământ, când noi, PSD, practic l-am distrus. Cadrele didactice o duc greu, când, de fapt, pe timpul șefului nostru, pușcăriașul Dragnea, erau în stradă la fiecare început de an școlar cerându-și drepturile.

Și prostiile Georgeascăi, fostă Marin, fostă… ce vreți voi, sunt interminabile, precum un stol de păsărele aflate la menopauză pe o linie de înaltă tensiune. Hai, bre! Ne leși…?


Distribuie articolul

You May Also Like