Campania de plantare de copaci din orașul Galați a debutat cu câteva tăieri de arbori

Distribuie articolul

Avem o informație care a scăpat elanului comunicator al primarului degrabă plantator de copaci din Galați. Cică prin Țiglina se taie salcâmii.  Noi am văzut rezultatul într-o postare de pe Facebook în timp ce citeam un email cu rezultatele glorioase și planurile mărețe ale Primăriei în materie de plantări de copaci.

Luni, 18 noiembrie, echipele Primăriei s-au înarmat cu drujbe și au ras de pe fața pământului niște salcâmi din Țiglina 2. Pentru că informația a scăpat comunicării publice a Primăriei, ne simțim datori să o prezentăm exact așa cum ne-a sosit, netrunchiată.

„Se taie din nou salcâmii din Țiglina 2. Astăzi, 18.11.2019, la ora 8.00 salcâmul era încă teafăr și la locul lui. O oră mai târziu l-am găsit doborât de drujbele primăriei. Echipa sosise cu o mașină de intervenții cu numărul GL 35 PMG. Aceeași echipă a încercat tăierea salcâmilor și în urmă cu o lună, pe 16.10.2019. Atunci unii dintre vecinii din blocurile B2, E4, C7, C8 s-au mobilizat, i-au luat la întrebări pe muncitorii trimiși să-i taie și au făcut sesizări la APM. Echipa s-a retras după ce reușise să doboare doar doi salcâmi. Astăzi a revenit. Și ăsta-i rezultatul. Mai urmează și alții, domnule primar? Spuneți-ne ca să știm și noi!” (sursa FB)

Cetățeanul cârcotaș nu știe că primarul orașului Galați conduce o mare campanie de plantare de arbori. Ori nu știe, ori refuză să vadă cum Galațiul înverzește  pe zi ce trece!


Distribuie articolul

You May Also Like