Guvernarea PSD i-a scos pe cetățeni din noroaie, dar i-a uitat pe veceul din fundul curții: un sfert din români nu au toaleta în casă!

Distribuie articolul

O analiză realizată de Eurostat arată situația urât mirositoare în care au adus politicienii România. Cifrele arată că țărișoara scoasă de Dăncilă și Dragnea din noroaie, este plină de rahat. La propriu, pentru că specialiștii de la Eurostat au arătat că foarte mulți români trăiesc și își fac nevoile ca în Evul Mediu.

În majoritate statelor UE, aproape nu există toalete în curte. Potrivit studiului Eurostat citat de digi24.ro, „în nu mai puţin de 19 state membre UE, ponderea populaţiei care trăia în 2018 într-o locuinţă care nu avea toaleta în interiorul casei era mai mică de 1%, în cazul Germaniei, Luxemburgului, Olandei şi Suediei procentul fiind chiar apropiat de zero.” Pata de culoare vine din estul Europei acolo unde România este campioana absolută la latrina de lemn. Eurostat a aflat că 27,7% din populaţia României locuia în 2018 într-o locuinţă care nu avea toaleta în interiorul casei. Pe locul doi, la mare distanță se află Bulgaria(15,3%), Lituania (10,6%), Letonia (9,9%) şi Estonia (5,3%).

Informația urât mirositoare ar trebui să producă efecte la vot. Altfel spus, cei care s-au săturat de mirosul greu din fundul curții ar trebuie să dea cu odorizant și la vot, cât să dispară împuțiții aciuați prin fosa politică.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns