Cadinoiu – autobuz se crede valoare intrinsecă !

Distribuie articolul

Declarativ, social-democrații s-au chinuit să-l ejecteze pe directorul pus de ALDE în fruntea Transurb aproape două luni, practic însă, perioada de târguială e aproape dublă. După alegerile locale, după cum bine se știe, ALDE nu mai are rol în piesă iar unii cu greu au priceput că postul ce l-au ocupat este…decât o numire politică vremelnică. Poți da concursuri și la „Steaua fără nume” ori să fi fost recitator la „Cântarea României”, ecuația e simplă, a murit partidul, sucombezi și tu de drept.

Dar, prin părțile locului, politrucii cățărați pe funcții ce evident nu le-au meritat vreodată, nemaivorbind de expertiză pentru că în cazul multora această sintagmă e chiar nonsens, nu se dau plecați nici când evidența le-o cere. Cadinoiu-autobuz, un fel de Trump de gârlă, nu s-a dat ușor dus de la conducerea societății de transport local pentru că, zice el, a performat. Cu ce-o fi performat nimeni nu știe dar chiar nu interesează. Ceva cu autobuzul ăla de-o luat foc în mers ar putea fi punctul său de glorie, dar încă se fac cercetări…

După ce Pucky a ieșit prin presă de ne-am plictisit noi cerând demisia Cadinoiului, ăsta s-a concentrat un țâr și-a zis…”Băi plec. Nu mai vreau șef, vreau șefuț!” Adică fix ca pe tarlaua familiei! Schimbarea s-a produs. În cel mai neaoș mod socialist. Adică a adus tot un om de partid care nu demult avea treabă cu vapoarele la AFDJ.

Schimbările astea impuse de socialiștii din PSD sunt așa enervante doar prin simplul fapt că nu au oameni pregătiți. La autobuze vine unu’ cu barja-n spate, la Piețe nu se bagă nici naiba că locul frige, la Apă Canal, postu-i pe viață și dincolo de ea, la Ecosal, postul e blocat de primul gunoier al târgului, iar la Gospodarire Urbană parcă e o urmărire din „Haiducii lui Șapte cai”.

Acum rămâne de văzut dacă batista e la locul ei, pe țambalul cu pricina iar Cadinoiul va primi ce a cerut și va deveni șefuț. Caz în care Pucky va rămâne doar un dirijor pârât la Gașca Zurli…


Distribuie articolul

You May Also Like