SPORT/ Dorinel Munteanu revine la Oțelul pentru a ataca promovarea!

Distribuie articolulAcest obiectiv este dorit a fi atins încă din primul an, indiferent cum va arăta sistemul de promovare impus de Federația Română de Fotbal.


„N-am venit să dau afară pe nimeni. Am venit doar pentru a face performanță, iar asta înseamnă promovarea în eșalonul secund încă din primul an. Chiar dacă am fost departe am urmărit traseul echipei în ultimul sezon și sufăr alături de gălățeni că nu s-a reușit promovarea” a spus Dorinel Munteanu, cel care va îndeplini și atribuțiile de manager, după modelul englez.


Acesta va avea ultimul cuvânt în formarea lotului dar și a condițiilor de pregătire. Se va merge pe un nucleu de jucători existenți, fiind amintiți între alții Nica, Neagu sau Ghiocel.


Noul manager, pentru care Liga a treia reprezintă o noutate în carieră, a mai afirmat că proiectul este unul ambițios și speră ca situația pandemică să permită prezența suporterilor pe stadion.


Lotul se va reuni luni, 12 iulie, iar startul noii ediții de campionat va fi dat pe 25 august.


Întrebat de finalul Campionatului European, Dorinel Munteanu a spus că ar dori să câștige Danemarca în timp ce favorita managerului general Cristi Munteanu este Italia.


Distribuie articolul

You May Also Like