Află de aici programul Patinoarului ”Dunărea” din Galați

Distribuie articolul

Gălățenii care vor să încerce gheața Patinoarului ”Dunărea” și să se relaxeze, la maxim 15 grade Celsius, o pot face astăzi, duminică, 13 august în intervalul orar 17:00 – 18:30, 19:00 20:30.

Totodată, luni, 14 august, respectiv marți, 15 august, de Ziua Marinei, Primăria Municipiului Galați a decis ca Patinoarul să fie deschis publicului, deși în mod obișnuit doritorii au acces doar în weekend.

Astfel, prima serie de patinaj începe la ora 13.00, iar următoarele, la 15.00, 17.00 și 19.00.

Patinoarul va fi deschis publicului doar în weekend (în restul zilelor fiind rezervat pentru sportivi – hochei, patinaj artistic), până în prima parte a lunii septembrie când pe gheață se va afla o echipă de producători și actori norvegieni. Pentru cei care nu au aflat încă, la Patinoar va fi turnat filmul „Queen of Ice”, în memoria patinatoarei  Sonja Henie.

Pentru a scăpa de caniculă, gălățenii sunt așteptați să se bucure de răcoare și să profite din plin de gheața de la patinoar.

Tarife Acces Public:
Intrare 15 Lei
Închiriere Patine 14 Lei
Garderobă 3 Lei
Ascuțit Patine 12 Lei

Citește și: A început castingul pentru filmul norvegian Queen of Ice: află aici ce trebuie să faci pentru a deveni actor pentru o zi


Distribuie articolul

You May Also Like