A fost arestat șoferul care a provocat teribilul accident de la Berheci

Distribuie articolul

Judecătoria Tecuci a emis mandat de arestare preventivă pe numele șoferului care a provocat accidentul rutier de vineri noapte, din localitatea Gara Berheci, comuna Gohor, județul Galați. El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

”Conducătorul auto care, în data de 03 august, a provocat un accident rutier pe raza localității Berheci, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor șase, a fost prezentat Judecătoriei Tecuci cu propunere de arestare preventivă. Cu o zi înainte, bărbatul fusese reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după ce s-a stabilit că acesta s-a urcat băut la volanul autoturismului, analizele de laborator relevând  o alcoolemie de 0,85 g/l alcool pur în sânge. Instanța a emis pe numele cetățeanului italian mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat IPJ Galați.

Șoferul vinovat de producerea accidentului de la Gara Berheci este cetățean italian și conducea un autoturism înmatriculat în Elveția. El a făcut o depășire neregulamentară în curbă, peste linia continuă, și a intrat cu mașina într-un autovehicul care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, două persoane, tată și fiică, au murit, iar alți 6 oameni au fost grav răniți.


Distribuie articolul

You May Also Like