1 iunie sărbătorit de copiii din Galați în Parcul de Aventură „EscapeLand”

Distribuie articolul

Astăzi, peste 4000 de copii, părinți și bunici au ajuns în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele la super petrecerea organizată de Consiliul Județean Galați, de Ziua Copilului.

Cei mici au fost întâmpinați de personajele lor animate preferate cu jocuri, baloane, muzică, dansuri, multe dulciuri, face-painting și multă înghețată. Iar pentru că ziua de astăzi a fost unică, cei mici, dar și cei mari, și-au imortalizat bucuria cu o poză….gata la minut.

Mai mult, Centrul Cultural “Dunărea de Jos” și “Marili Kids Show” i-au încântat pe cei mici, dar și pe cei mari, cu multe momente speciale pline de energie și entuziasm, muzică și dansuri.

O Zi a Copilului plină de bucurie în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele, care a răsunat astăzi de râsetele copiilor. Cei mici au dansat, s-au jucat, au alergat prin iarbă, au râs mult, s-au dat pe traseele de aventură și ne-au fermecat pe toți cu bucuria lor. Mai mult, spre încântarea lor, au avut parte și de multe dulciuri și, bineînțeles, multă înghețată. Și au fost și multe alte surprize de care cei mici au avut parte de ziua lor. De asemenea, mulți dintre ei au ales să viziteze și Grădina Zoologică, intrarea fiind gratuită. A fost o zi minunată, o zi în care am văzut copii, părinți și bunici fericiți. Iar la anul va fi și mai frumos, cu și mai multă distracție pentru că vom avea bob suspendat și piste de bicicletă în Parcul de Aventură. La mulți ani, dragi copii! Sunteți totul pentru noi!”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like