Vrei să fii polițist?

Distribuie articolul

Inspectoratul de Poliție Județean Galați, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară, în perioada 17 – 27.07.2020, activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2020, la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

Inspectoratul de Poliție Județean Galați recrutează candidați pentru:

Concursul de admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Poliție – programul de studii universitare de licență/specializarea ”Ordine și siguranță publică”, forma de învățământ cu frecvență(doar pentru locurile aprobate de I.G.P.R.) și forma de învățământ cu frecvență redusă (doar agenți de poliție din cadrul M. A. I.);

Concursul de admitere la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Științe Juridice și Administrative – programul de studii universitare de licență/specializarea ”Drept”, forma de învățământ cu frecvență (cu excepția locurilor alocate de M. Ap. N.).

Detalii privind admiterea, precum și numărul de locuri aprobate pentru anul universitar 2020 – 2021 la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București se regăsesc pe site-ul I.P.J. Galați (gl.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Admitere).

Înscrierea candidaților se face până pe 27.07.2020, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 09.00 – 19.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați (str. Brăilei, nr. 200. Mun. Galați).

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare este 04.08.2020.

Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciul Resurse Umane, sau la telefon 0236/407000, interior 20114.


Distribuie articolul

You May Also Like