Parașutele de la guvernare. Află AICI ce ordin incredibil a dat un ministru

Distribuie articolul

Crezusem că le auzisem pe toate în ceea ce-l privește pe cel mai cuc ministru al Transporturilor. Ne-am înșelat! Dacă ieri vorbeam despre subalternul care cu seninătate declara presei că ministrul Răzvan Cuc este politruc și mincinos, astăzi aflăm că „demnitarul” este și ticălos. Nu o spunem noi, ci fostul director al TAROM care a făcut o dezvăluire concludentă pentru mizeria în care ne-a băgat actuala guvernare.

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunțat că fosta șefă TAROM a fost demisă pentru că nu a respectat ordinul ministrului care i-a cerut ca în ziua moțiunii de cenzură să blocheze toate zborurile spre București. Liderul liberal a explicat că manevra avea scopul de a-i împiedica pe parlamentarii opoziției să ajungă la București și să voteze moțiunea. Informația demnă de o țară bananieră este confirmată chiar de fostul director al TAROM.

„Asta este intuiţia mea, da, este adevărat. Informaţiile care circulă sunt adevărate. Domnul Cuc s-a răzbunat pe mine şi m-a demis în cel mai josnic mod. Sunt nişte aspecte care circulă, domnul Orban le-a declarat, le-a aflat nu ştiu din ce sursă. Eu pot doar să confirm. Am să fac plângere penală împotriva domnului ministru Cuc. Consiliul de Administrație este o unealtă, au invocat nişte motive care nu stau în picioare şi le-am demonstrat prin toate documentele din partea partenerilor cu care am intrat în discuţii”, a declarat Mădălina Mezei, potrivit Digi24.ro.

Bineînțeles, Cuc cel neprihănit neagă informația și vorbește despre minciuni și răzbunări. Și pentru că politica este cea mai veche meserie din lume, în discuție s-a băgat și premierul. Doamnei Viorica Dăncilă, șefa lui Cuc la partid și la Guvern, nu-i place usturoiul, gura nu-i miroase, așa că a anunțat că a dispus un comtrol la minister și la TAROM.

„Am dispus de urgență efectuarea acestui control care să clarifice aspectele grave semnalate în mass-media. Este imperativ să fie stabilit adevărul și să ne asigurăm că au fost respectate prevederile legale. În cazul în care instituțiile abilitate vor constata încălcarea legii, cei vinovați trebuie sancționați”, a anunțat premierul Viorica Dăncilă.

Ce mizerabili!


Distribuie articolul

You May Also Like