EDITORIAL PAMFLET/ Nea’ Costică, o făcuși de mămăligă…

Distribuie articolul


Citesc în stânga și-n dreapta, pe la colțuri sau prin părțile esențiale și mă catapultez intr-un neant socio-idioțesc plin de inși ce-l preafericesc pe șăful de cejău, Costică Fotescu, cu banalități din seria cel mai și cel mai…


Apăi, băi caraghioșilor, ori sunteți naivi de vă dă coțcăreala afară dă-n căși, ori deschideți gura pentru a face curent sau scriți să nu faceți gută la dejte.


Băietul ista, Fotescu, de ziceți că-i mare meșter, are cel puțin trei bube-n cap, astea așa, ce-mi aduc aminte la repezeală.
Aia cu a furat dar a și făcut, puneți-o in ramă la voi in bucătărie, că nu mai ține cu de-astea. Adică principiul e arhicunoscut dar voi, Batman, Batman!


Asfaltul ce a fost turnat prin giudeț, cu precădere acolo unde is primari de la pesedeu nu a avut nici concentrația optimă și implicit nici calitatea ce să țină de garanție. Și asta pentru ca ăia de lucrară trebuiau să-și diminueze costurile pentru a asigura parandărătul la partid. Hai bre, mergeți pe ce s-a asfaltat acum doi ani și vedeți cu dioptriile voastre care-i șmenul. Crede cineva că-l ținea tataia Nica pe post dacă nu aducea beneficiu neaoș la partid?
Apoi, mizeria aia cu pomparea banului public cu precădere în zona lui de băștinaș de Bujoru, ii cușeră, drajilor? Îi pe dracu!

Adică de ce acolo mai mult și dincolo deloc? Fiindcă putem, nu? Ei, ai mari șanse să devii impotent decizional și știi de ce? Pentru unii ai fost mumă iar pentru alții, doar Costică- ăl de are…treaba mică! Na!
Spitalul Județean, dezastru pe linie, în subordinea aceluiași Costică. A performat de-a dat-o in gard. Acum vreo lună tăia panglici pe-acolo, acum are record absolut la COVID. Încă un țâr și ăia de la Suceava vor fi pantaloni scurți pe lângă ce-i la Galați. Focar după focar la Spitalul Județean, 157 cadre sanitare infectate, pacienți cât China. Bine, băi Nea’ Costică! Așa? Și zici că stai bine? Vezi că-s unii care-ți cer demisia pentru mizeria din spital. Și nu-i politică treaba. Mai tot guguștiucul din zonă știe că la Județeanul din Galați se dă ortu’ cu brio!


Acum, așa, de propagandă, cu ce ocaziune să te mai votăm?


Distribuie articolul

You May Also Like