Violența domestică ucide

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de omor calificat. El și-a ucis în bătaie concubina și a devenit violent și cu echipajele de salvare.

Femeia ucisă a fost victima violenței domestice în mai multe rânduri, însă, de fiecare dată a refuzat ajutorul medical, dar și să depună plângere la poliție.

”Femeia în vârstă de 51 de ani, care se afla într-o stare destul de gravă, fusese agresată de concubin. Femeia era căzută în baie și prezenta un traumatism cranian, dar și multiple alte traumatisme și echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat și sprijinul poliției. Cu toate insistențele noastre la pacientă, în ideea de a fi transportată la spital, femeia a refuzat “, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galați.

La mai puțin de 24 de ore, Ambulanța și Poliția sunt solicitate din nou la aceeași adresă. Din nefericire, femeia aflată în stare foarte gravă, tot ca urmare a unor violențe, nu a mai putut fi salvată, în pofida eforturilor făcute de echipajele de intervenție. Poliția l-a reținut pe agresor.

”Inculpatul a aplicat concubinei sale mai multe lovituri, unele în zone vitale, lovituri care i-au provocat moartea victimei. Deși a fost supusă în repetate rânduri actelor de violență, femeia nu a solicitat niciodată ordin de protecție”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like