Șofer violent în trafic, reținut de poliție 

Distribuie articolul

Polițiștii Secției 4 au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani, din municipiul Galați, a fost atacat de un tânăr, cu un cuțit, după ce în prealabil, acesta i-a  lovit autoturismul cu un obiect contondent.

”Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în jurul orei 20.00, victima se deplasa cu autoturismul pe strada Henri Coandă și în fața unui imobil, a fost blocat în trafic de un alt autoturism. Din acesta a coborât un tânăr care a lovit de mai multe ori, cu un obiect contondent, mașina victimei, după care a plecat. Bărbatul a urmărit mașina agresorului și la intersecția străzilor Traian Vuia și Drumul Viilor, tânărul l-a blocat din nou în trafic, a coborât din autoturism și cu un cuțit, a înjunghiat victima care la rândul ei, coborâse din mașină. Bărbatul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat agresorul, în persoana unui tânăr de 18 ani, din municipiul Galați și, în cursul zilei de astăzi, l-au depistat și l-au condus la sediul poliției. După audieri acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a precizat IPJ Galați.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Distribuie articolul

You May Also Like