VIDEO/Scandal la Spitalul de Copii din Galați: un pacient a filmat viermi în baia unui salon

Distribuie articolul

O filmare distribuită pe FB a pus pe jar Spitalul de Pediatrie Sf.Ioan din Galați. În imaginile filmate de un pacient într-o baie dintr-un salon al unității, apar mai mulți viermi care ies de sub duș și de lângă wc. Filmarea a fost realizată vineri, iar cazul este anchetat de Direcția de Sănătate Publică și de conducerea spitalului.

Persoana care a postat imaginile este Mihai Patriche, soțul femeii care este internată la spital împreună cu copilul lor. El povestește că a pus filmarea pe FB după ce a văzut că problema nu este rezolvată după mai multe reclamații. În plus, familia este deranjată de modul în care a reacționat personalul spitalului.

„La spitalul de copii din Galați, azi 09-03-2018, soția a găsit viermi în baie, pe jos. Femeia de serviciu a spus că degeaba facem reclamație că nu se rezolvă nimic ca așa avem noi românii mentalitatea de săraci și proști…..oameni buni, ne mănâncă viermii. Share masiv, vă rog”, a anunțat pe FB, Mihai Patriche, soțul femeii care a filmat viermii din baie.

Ulterior, bărbatul a cerut externarea soției și copilului.

„Noi am făcut mai multe plângeri pe parcursul zilei, le-am spus că în baie sunt viermi, apoi pe la 22.00 am cerut externarea, au vorbit despre noi ironic, o asistentă îi spunea medicului deși noi eram de față că: domnul se plânge de parcă ar sta într-un palat. I-am cerut decență. Doctorul ne-a rugat să rămânem în spital, încă așteaptă analizele copilului, este sub tratament cu antibiotice și nu am știut dacă este bine să luăm măsuri radicale, așa că l-am ascultat și soția și copilul au rămas în spital”, a declarat Mihai Patriche.

Reprezentanții spitalului spun că au început o anchetă și că problema a fost rezolvată.

„Suntem în curs de anchetare și încercăm să aflăm ce s-a întâmplat sub cădița de duș. Astăzi, am verificat nu mai este problemă, secția este reabilitată, noi facem iginenizări tot timpul. Nu cred că asistentele au fost ironice, fiecare interpretează cum vrea, eu le cunosc pe asistente și știu că se comportă foarte bine”, a declarat Victorița Ștefănescu, directorul Spitalului de Copii.

Povestea este anchetată și de inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică. Rezultatele anchetei vor fi cunoscute peste câteva zile.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like