Reprezentanții Facebook au dezvăluit ce a provocat căderea rețelei de socializare și a serviciilor WhatsApp, Instagram și Messenger

Distribuie articolul

Indisponibilitatea platformei Facebook de la mijlocul săptămânii a fost cauzată de un server. Ieri, reprezentanții companiei au oferit primele explicații referitoare la problema care miercuri a blocat accesul la rețea pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Dacă inițial au spus doar că nu este vorba despre un atac cibernetic, joi, reprezentanții FB au postat pe propria rețea un mesaj prin care își cer scuze utilizatorilor și anunță că problema a fost provocată de o modificare a setărilor unor servere.

Problemele de la Facebook au apărut miercuri. Ore în șir, cea mai mare rețea de socializare nu a funcționat sau a funcționat cu sincope în numeroase zone ale lumii, inclusiv în România. Platforma a picat în  țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și din Asia. Potrivit utilizatorilor, probleme au avut și serviciile WhatsApp, Instagram și Messenger. Utilizatorii Facebook din Europa și din alte regiuni ale lumii au reclamat faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare. Specialiștii au remediat problemele apărute după aproximativ 14 ore, aceasta fiind cea mai lungă și cea mai mare avarie din istoria Facebook.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns