Incendiu cu răniți și persoane evacuate la un bloc din Tecuci

Distribuie articolul

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la un bloc din municipiul Tecuci. Conform apelului de urgență, flăcările au apărut în interiorul unei garsoniere de la un bloc de pe strada Aleea Plopilor. Doi bărbați au suferit arsuri de gradul doi dar au reușit să iasă în stradă de unde au fost preluați de echipajele de la Ambulanță și SMURD.

Cele două victime au fost transportate la spital dar viața nu le este pusă în pericol. Este vorba despre proprietarul garsonierei care a luat foc, un bărbat de 70 de ani, și de vecinul său, un bărbat de 46 de ani, care a sărit să-l ajute. Pompierii intervin la fața locului și au decis să evacueze toate persoanele aflate în apartamentele de pe scară. În total, au fost evacuate 21 de persoane, patru copii, zece femei și șapte bărbați.

„La ora 9.03 a fost înregistrat un apel privitor la un incendiu la o garsonieră de pe strada Aleea Plopilor din Tecuci. Sunt doi răniți preluați de ambulanțe, proprietarul un bărbat de 70 de ani cu arsuri pe mâini iar vecinul care a intervenit să-l ajute, tot un bărbat de 46 de ani, cu arsuri de gradul 2 pe 30% din corp, mâini, picioare și pe față. Au fost evacuați 17 adulți și 4 copii, cei care se aflau în imobil, a fost evacuată toată scară. A fost oprit gazul, la fața locului intervin trei autospeciale de stingere și două ambulanțe. Incendiul a fost localizat, încă nu știm cauzele”, a declarat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Persoanele evacuate se vor putea reîntoarce în apartamente doar după ce pompierii vor reuși să stingă flăcările. Tot atunci, specialiștii vor stabili cauza producerii incendiului.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns