Soluția simplă prin care scăpăm de Liviu Dragnea&Co

Distribuie articolul

Prinși cu discuțiile tâmpite despre familia tradițională era să ratăm exitul de urgență. Se numește Loteria Vizelor, a început miercuri seara și se adresează doar românilor care s-au săturat de minciuni, mizerie, corupție, ticăloșie. Lor li se oferă o călătorie cu bilet dus peste ocean, în SUA.

Să nu vă gândiți că în America sunt doar dulăi cu hot dog în coadă. Și acolo există minciuni, mizerie, corupție, ticăloșie și Trump. Totuși, acolo sunt și instituții care funcționează, politicieni responsabili, salarii decente, deschidere către business. Iar dacă mai aveți îndoieli uitați-vă la televizor, la Antena 3!

Din punct de vedere organizatoric, înscrierile pentru Loteria Vizelor (Diversity Visa) au început joi, pe 3 octombrie, la ora 19.00, și vor ține până pe 6 noiembrie. Românii care vor să pună un ocean între ei și statul paralel se pot înscrie la programul derulat anual de SUA.  Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor din țările participante care îndeplinesc câteva cerinţe simple, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. La fel ca anul trecut, candidații trebuie să atașeze la dosar o poză recentă, fără ochelari. Participanții vor fi descalificați dacă vor trimite fotografii utilizate la edițiile precedente ale Loteriei Vizelor. Înregistrările pot fi trimise numai electronic, prin completarea unui formular ce se găsește pe site-ul ambasadei SUA în România. Pentru participarea la programul Loteria Vizelor nu se percepe nicio taxă. Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Câștigătorii vor fi anunțați tot online, după 7 mai anul viitor. Succes!


Distribuie articolul

You May Also Like