VIDEO: Razie a polițiștilor gălățeni printre jucătorii de barbut din I.C.Frimu. Mascații au găsit un pistol asupra unui jucător

Distribuie articolul

Polițiștii locali de la grupa de intervenţie rapidă au făcut o razie pentru a prinde mai mulți tineri care jucau barbut între blocuri. Acțiunea a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Podul Înalt din cartierul I.C.Frimu. Mascații au intervenit în urma unei sesizări făcute la dispeceratul Poliției Locale conform căreia un grup numeros de tineri practica jocuri de noroc. La vederea autospecialei de Poliție, tinerii au fugit însă polițiștii au reușit să identifice unul dintre participanți care avea un pistol în buzunar.

„În urma unei sesizări grupa de intervenţie rapidă din cadrul Poliției Locale Galați a fost direcţionată prin dispeceratul instituţiei pe strada Podul Înalt, locație unde s-a reclamat faptul că un grup numeros de tineri practică jocuri de noroc (barbut). La faţa locului, la vederea autospecialei instituţiei, în jur de 20 tineri au dispărut prin fugă printre blocuri, însă oamenii legii au făcut verificări în zonă, în urma cărora l-au depistat pe  numitul L.P.N., în vârstă de 34 ani, din Galaţi. Asupra celui în cauză a fost găsit un pistol marca WALTHER, calibru 9mm PAK, în încărcător fiind șase cartuşe metalice.Despre provenienţa pistolului, susnumitul a declarat verbal că l-a procurat din Germania, ţară în care are documentele legale de provenienţă şi deţinere”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Galați.

Polițiștii locali nu l-au crezut pe cuvânt pe pistolarul din I.C.Frimu. Tânărul împreună cu arma a fost predat polițiștilor de la Secţia 4 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like