Noul subprefect de Galați, sprijinit de PMP Viorica David, noul subprefect al Galațiului, a depus astăzi jurământul

Distribuie articolul

Fost jurist la Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați, recunoaște că s-a bucurat de sprijin politic dar neagă faptul că ar fi membru de partid sau rudă cu vreun politician important. Deocamdată, nu se știe de ce anume se va ocupa în cadrul Prefecturii Galați, dat fiind că abia ieri a fost publicată în Monitorul Oficial numirea sa în funcție.

”Urmează ca domnul prefect să-mi delege câteva dintre atribuții, cred că ne vom înțelege să le împărțim așa cum se cuvine. Nu am nicio legătură cu mediul politic, nici nu mă pricep nu am avut nicio funcție”, a declarat Viorica David.

Întrebată dacă a fost susținută de PMP la obținerea acestei funcții, a confirmat faptul că e nevoie de sprijin negând că ar avea vreo legătură cu mediul politic.

”Întotdeauna când ești promovată într-o funcție de demnitate publică este nevoie de o susținere, dar nu înseamnă că am fost membru, nu am nicio legătură de rudenie cu cineva din mediul politic”, a spus David.

Din 2006 și până la momentul numirii în funcția de sub-prefect a ocupat postul de consilier juridic al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Galați, fără a deține vreo funcție de conducere.

Anterior a mai fost inspector principal la Casa Județeană de Pensii Galați și inspector la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.

Distribuie articolul

You May Also Like