Un gălățean a fost ales în fruntea Comisiei de Agricultură a Senatului

Distribuie articolul

Un senator din Galați a fost ales în fruntea Comisiei de Agricultură a Senatului. Este vorba despre liberalul George Stângă care a primit voturile colegilor parlamentari. La finalul ședinței, parlamentarul gălățean a vorbit despre importanța poziției pe care a obținut-o.

După alegerea sa, George Stângă a anunțat că va sprijini toate proiectele de lege care vor produce efecte pozitive asupra domeniului și că îi așteaptă la discuții pe agricultorii gălățeni.

„Pentru mine este o nouă provocare în cariera de parlamentar, după ce în sesiunea trecută am ocupat funcția de președinte al Comisiei de Mediu. În această nouă funcție mă voi asigura că proiectele importante pentru fermierii și pentru agricultorii din țara noastră vor primi toate avizele necesare pentru a fi dezbătute în plen. Voi susține în cadrul Comisiei de Agricultură toate acele proiecte care vin în sprijinul celor care activează în acest domeniu extrem de important pentru România. Știu foarte multe din problemele din agricultură ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții acestui domeniu în județul Galați. Vreau să îi asigur pe agricultorii gălățeni că ușa mea le este mereu deschisă și îi aștept la discuții cu privire la soluțiile pe care le putem pune în practică în agricultură”, a scris senatorul George Stângă pe Facebook.

Un alt liberal gălățean ocupă o funcție importantă în domeniu. Anul trecut, George Scarlat, fermier și fost deputat de Galați, a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).


Distribuie articolul

You May Also Like