SPORT/ Înfrângere și în ultima etapă a turului în Liga Florilor

Distribuie articolul

Handbalistele de la CSM Galați au jucat astăzi contra maramureșencelor de la Minaur Baia Mare ultima partidă a turului. Cum era de așteptat, meciul cu ocupanta locului secund în clasamentul la zi a fost unul greu pentru elevele antrenoarei Alexandrina Oprea, evoluția scorului fiind practic după același clișeu ca în mai toate partidele.

O primă repriză modestă, băimărencele adjudecându-și prima parte la o diferență de opt goluri : 22-14.

În partea a doua, gălățencele au început cursa de urmărire a adversarei, și chiar dacă și-au adjudecat această parte secunde la o diferență de trei goluri (18-15), victoria a apartinut maramureșencelor la o diferență de cinci goluri, scor final 37-32.

Pentru CSM Galați au înscris Andrița(7), Presură(5), Sheiko și Gheorghe (câte 4), Knezevic(3), Vălean, Vizitiu și Câlic(câte2), Conache, Clisu și Tănase(câte 1 gol)

La finalul turului, CSM Galați ocupă locul 13 din 16, cu o zestre de numai 7 puncte, aflându-se pe loc retrogradabil alături de Activ Prahova Ploiești și U’ Cluj. Până la locurile 11-12 ce permite jucarea barajului de menținere în prima ligă valorică este o diferență de 5 puncte, destul de mare dar nu greu de surmontat.

Returul va începe spre finalul lunii, pe 26 aprilie, la Bistrița, când sunt programate primele patru etape. CSM Galați va întâlni în ordine, CSM Bistrița, Dunărea Brăila, CSM București și Măgura Cisnădie.


Distribuie articolul

You May Also Like