VIDEO: Flagrant delict în trafic 

Distribuie articolul

Polițiștii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Județului Galați au interceptat și oprit în trafic, pe strada Brăilei din municipiul Galați, un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din localitate, despre care existau informații că deține o armă, pe care intenționează să o folosească într-un conflict. Asupra tânărului a fost găsit un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc, calibrul 10X22T, având 5 cartușe în încărcător, armă deținută fără drept, iar în interiorul mașinii a fost găsită o baionetă.

”În aceeași zi, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Galați, unul pentru domiciliul legal al tânărului și altul pentru adresa unde acesta locuiește fără forme legale. În urma efectuării celor două percheziții, polițiștii au găsit un alt pistol neletal, calibrul 9 mm, cu un cartuș, 4 macete, 3 cuțite de vânătoare, o baionetă și mai multe articole pirotehnice. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, precizează IPJ Galați într-un comunicat de presă.

Persoana în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă  Polițiștii continua cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Galați.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like