Iarna din spatele utilajelor de deszăpezire: pe alocuri, orașul Galați arată ca o stațiune pentru sporturi de iarnă părăsită

Distribuie articolul

Am aflat că la Galați sunt mulți fani ai sporturilor de iarnă. Probabil, olimpiada de la PyeongChang i-a inspirat pe unii concetățeni. Iar dacă printre ei sunt și angajați ai Primăriei, atunci fenomenul ia amploare.

În pasajul din centrul orașului, zilele acestea pot fi practicate numeroase sporturi de iarnă. Pe scări merge de o coborâre pe schiuri, cu bobul, sania și placa iar în interior, după ce se va mai aduna niște apă, o să fie un patinoar de toată frumusețea. Ba chiar o să fie o bază modernă dacă Primăria se ține de cuvânt și, în proiectul amplu de transformare a zonei centrale, o să modernizeze pasajul pietonal.

La câțiva metri distanță de pasaj se practică alte sporturi de iarnă. Biatlonul pare a fi pasiunea principală a pensionarilor care au făcut pârtie în fața ghișeului Transurb. Oamenii vor să fie primii la competiția cu premii în abonamente gratuite pe traseele Transurb din orașul Galați. Iar printre blocuri…iarna pe uliță! Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like