George Stângă, PNL: Dezvoltarea comunităților locale nu poate fi folosită sub nicio formă ca șantaj politic

Distribuie articolul


Președintele PNL Galați, George Stângă, a luat poziție în scandalul creat în interiorul coaliției de guvernare după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Justiției, Stelioan Ion.

Dezvoltarea comunităților locale nu poate fi folosită sub nicio formă ca șantaj politic, a declarat liderul PNL.


Dezvoltarea României ar trebui să reprezinte o prioritate pentru toate partidele politice, iar PNL a promis încă din momentul asumării guvernării că va moderniza țara.

De asemenea, PNL a promis investiții pentru a reduce decalajele între mediul rural și cel urban, a spus George Stângă.


„Mi se pare absurdă amenințarea cu ieșirea de la guvernarea din partea USR-PLUS. Cum să ameninți că ieși de la guvernare dacă e adoptat un program de 50 de miliarde de lei destinat localităților din România? Românii așteaptă ca noi să dăm dovadă de responsabilitate, iar ceea ce fac cei din USR-PLUS numai responsabilitate nu se poate numi. Programul „Anghel Saligny” e unul de interes național! Poate că cei din USR-PLUS nu înțeleg acest lucru pentru că nu au foarte mulți primari care să le vorbească despre necesitatea lui”, a explicat președintele PNL Galați, George Stângă.


Potrivit lui George Stângă, programul presupune investiții de 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă și canalizare.

Programul „Anghel Saligny” este necesar deoarece 57% dintre localitățile din România nu au canalizare, 29% nu au apă curentă, iar 69% nu au rețele de gaze naturale.


Distribuie articolul

You May Also Like