Puterea exemplului: președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat în direct

Distribuie articolul

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a vaccinat în direct vineri, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Recomand tuturor vaccinarea, a spus șeful statului la finalul procedurii.

Președintele s-a vaccinat dimineață și la scurt timp după indeplinirea procedurii a plecat de la spital. El a spus că a fost o procedură simplă, nedureroasă și i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis.

Vaccinarea președintelui a fost transmisă în direct de Administrația Prezidențială și a marcat debutul celei de-a doua etape a campaniei naționale.

În această etapă este inclusă populația la risc, reprezentată de adulții cu vârsta peste 65 de ani și de persoanele aflate în evidență cu boli cronice. De asemenea, sunt imunizați angajații din domeniile esențiale.

Foto: Mediafax.ro


Distribuie articolul

You May Also Like