VIDEO/ Două găști s-au luat la bătaie în plină stradă din cauza unei programări la frizerie

Distribuie articolul

Încăierare de stradă, la Galați. Incidentul s-a produs marți, la ora 17.00, pe strada Traian, în zona Baia Comunală. Scandalul a pornit de la o programare la o frizerie care nu a fost respectată de unul dintre cei implicați. După ce s-au certat ca la ușa cortului, mai mulți bărbați înarmați cu obiecte contondente s-au fugărit în jurul unui bloc.

„Scandalul a avut loc la ora 17.00. La o frizerie de pe strada Traian aveau programare patru tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. S-au prezentat la ora stabilită dar un alt bărbat de 34 de ani a vrut să se tundă înaintea celor patru. Bărbații s-au certat, apoi cel care a încercat să se tundă mai repede a plecat. Câteva minute mai târziu, el a revenit însoțit de un bărbat de 56 de ani și de încă doi tineri. Cele două grupuri s-au încăierat, au rupt niște pari dintr-un gard dar cei loviți nu au avut nevoie de intervenția medicilor”, a explicat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Trupele speciale ale Poliției au intervenit pentru aplanarea conflictului. Mascații au fost chemați la fața locului de către locatarii blocului în jurul căruia a avut loc scandalul. Poliția a început o anchetă și câțiva dintre participanții la încăierarea de stradă au fost conduși la audieri. Pe numele celor vinovați se va deschide dosar penal pentru lovire și alte violențe și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.


Distribuie articolul

You May Also Like