Vești proaste pentru șoferi: strada Brăilei rămâne închisă în sectorul în care a apărut tasarea de teren

Distribuie articolul

Traficul auto va rămâne blocat cel puțin până săptămâna viitoare pe strada Brăilei. Este vorba despre sectorul cuprins între bulevardul Dunărea și strada Oțelarilor închis din cauza surpării care s-a produs pe carosabil și trotuare. Sâmbătă, asfaltul s-a lăsat și a crăpat de-a lungul arterei, iar edilii au decis să blocheze circulația auto și să comande o lucrare.

Mai multe echipe de ingineri și muncitori se află la fața locului. În ultimele patru zile, utilajele au săpat o groapă în zona afectată de tasare pentru a afla cauza producerii accidentului de sol. Deși operațiunea a început sâmbătă, experții nu au aflat încă ce a cauzat prăbușirea terenului. Varianta despre care se vorbește cel mai des este o avarie la rețelele Apă Canal și CET, dar în subsol nu fost găsită apă.

Strada Brăilei, la ieșirea din oraș, va rămâne închisă până când experții vor face foraje, vor descoperi cauza, vor stabili măsurile ce se impun și vor consolida pământul. Avaria a afectat și mijloacele de transport în comun care trec prin zonă. Traseele de autobuz 105, 28 29, 30 și 31 circulă deviat pe străzile Oțelarilor și Oltului.


Distribuie articolul

You May Also Like