Primăria Galați a inventat apa caldă, dar nu pentru spălat, ci pentru gargară

Distribuie articolul

Este plictiseală mare la Primăria Galați. Din cauza lipsei de activități/de realizări, oamenii administrației Pucheanu își caută de treabă. Uite așa au reușit să rezolve o problemă care, culmea, era rezolvată de pe vremea fostului primar Marius Stan.
Este vorba despre eliberarea actelor de identitate prin Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor. Recent, Primăria ne-a anunțat că documentele sunt eliberate în două zile lucrătoare, începând de săptămâna aceasta.

„Serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor (S.P.C.L.E.P.) din cadrul Primăriei municipiului Galați anunță că începând cu data de 23 octombrie 2017, termenul de eliberare a unui act de identitate este de 2 zile lucrătoare, în condițiile în care nu sunt necesare verificări suplimentare sau avize de la alte instituții, cu posibilitatea de prelungire în situația apariției unor probleme de natură tehnică.Precizăm că termenul legal de eliberare a unui act de identitate este de 30 de zile și poate fi prelungit cu cel mult 15 zile, cu aprobarea șefului serviciului”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Primăriei Galați.

Problema este că de vreo trei ani se întâmplă la fel: gălățenii primesc documentul de identitate de pe o zi pe alta încă de pe vremea lui Stan. Pe la mijloc de mandat, edilul șef Marius Stan dădea cu pumnul în masă și încerca să spargă pușculița de șpăgi a funcționarilor de la buletine, stabilind un program fast&furious de eliberare a documentelor.
Așadar, o dăm din administrație în comedie: Primăria plimbă prin oraș cazanul cu apă reîncălzită susținând că în interior este supă de pulpă de capră neagră făcută după o rețetă unică a master chefului Ionuț Pucheanu. Dacă o ținem tot așa, în curând vom fi anunțați că Primăria Galați condusă cu înțelepciune de oamenii administrației Pucheanu a făcut programul ISPA, a construit viaductul de la gară, a pus prima cărămidă la castrul de la Barboși și a plantat copacii din Grădina Publică. De asemenea, am putea afla că, începând de astăzi, Primăria asigură aer de respirat pentru gălățeni 24 de ore din 24, transport public și iluminat stradal. De fapt, pe ultima nu prea o asigură. Părerea mea.


Distribuie articolul

You May Also Like