UPDATE: La Galați, mai rău ca în Vestul Sălbatic

Distribuie articolul

Update:

„Prezumtivul autor al infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă în data de 25 ianuarie, pe bulevardul Siderurgiștilor, a fost identificat. Este vorba despre un tânăr, de 26 de ani, persoană fără adăpost. A fost depistat și condus la sediul poliției, pentru audieri”, informează IPJ Galați.

————-

Un om al străzii a fost grav rănit și a intrat în comă, în urma unei altercații care s-a produs în plină stradă, in zona Gheorghe Doja.

Imagini cu incidentul violent au fost surprinse de o cameră video aflată intr-un bloc din apropiere. Pe imagini se vede cum cei doi bărbați au o discuție aprinsă, apoi se îmbrâncesc, iar, în cele din unul dintre ei îi dă cu o rangă în cap celuilalt.

Victima cade secerată la pământ și nu se mai ridică. Martorii oculari povestesc că, la fața locului, au venit echipaje de la Poliție, Jandarmerie și Ambulanță.

Victima, care intrase în comă, între timp, a fost transportată la Spitalul de Urgență din Galați, starea sa fiind critică în continuare. Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și așteaptă rezultatul expertizei medico legale pentru a stabili dacă loviturile primite de victimă i-au pus viața în pericol, caz în care încadrarea juridică a faptei se poate schimba în tentativă de omor.

Agresorul nu a fost prins și nici nu i se cunoaște identitatea. Anchetatorii bănuiesc că ar fi tot o persoană fără adăpost. Nici victima nu a fost identificată.


Distribuie articolul

You May Also Like