Veste bună pentru gălățeni: astăzi este inaugurat bazinul olimpic regional

Distribuie articolul

Veste bună pentru gălățeni: joi, 29 martie, este inaugurat bazinul olimpic regional. La evenimentul care a învolburat apele gălățenilor și-a anunțat participarea președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Ceremonia se desfășoară la FOCȘANI, acolo unde se află bazinul construit de Guvern.

Să nu credeți că ne ținem de glume. Bazinul de înot-polo cu 400 de locuri în tribune a fost construit de Guvernul României, a costat 35 milioane lei și este inaugurat astăzi(29 martie) la Focșani. Cu siguranță, complexul sportiv va deveni un punct de atracție pentru sportivii gălățeni care la Galați nu prea au unde să se antreneze dar și pentru cetățenii amatori de o bălăceală. Bazinul este cu atât mai atrăgător cu cât la Galați nu se mai construiește aproape nimic, nici măcăr o amărâtă de plajă pe malul Dunării.

Oricum, plimbarea prin regiune nu reprezintă o noutate pentru gălățeni. Mințiți și umiliți de politicieni, gălățenii au învățat să gândească regional: podul este la Brăila, aeroportul la București, spitalul la Iași, casa de vacanță în Vrancea și  distracția prin Dobrogea.

Baronul pesedist de Vrancea, Marian Oprișan, a reușit să atragă încă o investiție importantă pe moșia lui politică. La Galați, lucrurile stau pe dos: pesediștii gălățeni sunt capitaliști pur sânge și își iau basca de socialiști doar în campaniile electorale când împart găleți, ajutoare sociale și lacrimi pe umerii săracilor.

Din punct de vedere politic, pesediștii lor sunt mai șmecheri decât pesediștii noștri. La Brăila, Mihai Tudose a încropit de un pod peste Dunăre iar, la Vrancea, Marian Oprișan a păcălit Guvernul de un bazin olimpic la standarde UE. Despre aeroportul la care visează gălățenii și brăilenii se spune că va fi construit la Focșani iar drumul expres care va lega Moldova de Dobrogea va ocoli cu grijă Galațiul. Asta în timp ce gălățenii nu știu unde vor face plajă la vară!


Distribuie articolul

You May Also Like