Mini-vacanța de Sf. Maria scurtează programul Transurb

Distribuie articolul

În cele patru zile, ce vor forma mica vacanță de la acest sfârșit de săptămână, vom avea parte de mai puține mijloace de transport în comun pe trasee. Pe scurt, ele vor circula în regim de week-end, conform datelor puse la dispoziție de operatorul local.

”Ca urmare a Hotărârii de Guvern prin care data de 16 august 2019 a fost declarată zi liberă pentru salariații din sectorul public, societatea Transurb S.A. face cunoscut publicului călător că, mijloacele de transport în comun vor circula în perioada 15 – 18 august 2019 după programul stabilit pentru zilele de sâmbătă – duminică și sărbători legale”, se arată într-un comunicat de presă al Transub.

Cât privește programul cabinelor care eliberează bilete de călătorie și abonamente, în mare parte ele vor fi deschise. Astfel, conform datelor prezentate pe pagina de internet a transportatorului, cabinele de la ”Bănci” (Mazepa), Țiglina II, Piața Mare sau Autobaza Transurb (G. Coșbuc 252), vor fi închise joi, sâmbătă și duminică, dar vor fi deschise vineri. Rămân zilnic deschise cabinele de la Micro 19 (capăt troleu), Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”, Țiglina I, Piața Energiei, Gara CFR și Micro 13.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns