FOTO/Undă verde pentru reabilitarea centrului orașului Galați. Zona va fi complet schimbată

Distribuie articolul

Zona centrală a orașului Galați va fi reabilitată. Primăria Municipiului Galați a anunțat că a finalizat procedura de licitație pentru proiectul „Amenajare zonă centrală între strada Navelor, limita bloc P și Potcoava de Aur”. Contractul care are o valoare de peste 11 milioane de lei a fost atribuit unei asocieri de patru firme. Conform documentului, lucrarea trebuie să fie gata în 345 de zile calendaristice din care 45 de zile sunt prevăzute pentru proiectare.

„A fost finalizată procedura de licitație pentru proiectul Amenajare zonă centrală între strada Navelor, limita bloc P și Potcoava de Aur (proiectare și execuție) iar câștigătoare este oferta depusă de Asocierea S.C. Tancrad S.R.L. – S.C. Lemacons S.R.L. – S.C. Proiect S.A. – S.C. Btfarch Ro Company S.R.L. Valoarea totală fără T.V.A: 11.331.992,38 lei. Termenul de realizare: 345 de zile calendaristice din care 45 de zile sunt prevăzute pentru proiectare și alte 10 luni pentru faza de execuție”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

În cadrul proiectului sunt prevăzute reabilitarea pasajului subteran, refacerea pavimentului, modernizarea fântânilor arteziene, redimensionarea spațiilor verzi și introducerea unui sistem de irigații pentru întreținerea gazonului și plantelor. De asemenea, vor fi realizate culoare subterane pentru cablurile de telecomunicații și va fi reconfigurarat sistemul de iluminat public pentru reducerea consumului de energie.


Distribuie articolul

You May Also Like