Verde la noi licențe de taximetrie

Distribuie articolul

Cei care doresc să obțină licență de taximetrie au la dispoziție o nouă ocazie: Primăria Galaţi a anunţat că deschide procedura de atribuire a autorizaţiilor taxi disponibile din totalul de 1.000 aprobate prin Hotărârea Consiliul Local 74 / 2016.

Data limită până la care pot fi depuse cererile de înscriere pentru participarea la această procedură este 2 august. După această dată, cererile vor fi înregistrate pentru următoarea procedură, care va fi anunţată ulterior. Lista cu documentele care trebuie depuse poate fi consultată la Primaria Galati – Compartimentul Transport Urban.

”Rezultatele evaluării dosarelor vor fi anunţate prin afişare la sediul Primariei Galaţi în data de 07.08.2018. Eliberarea autorizaţiilor taxi către solicitanţii cu documentaţii complete înscrişi până la data de 02.08.2018 se va face după aprobarea de către Consiliul local a atribuirii numărului de autorizaţii taxi şi a numerelor de ordine ale acestora”, se arată în anunțul Primăriei Galați.

Criteriile de departajare şi punctajele care se acordă autovehiculelor participante sunt în funcție de vechimea autovehiculului, norma euro de poluare, aer condiționat, număr airbag-uri, volum portbagaj, capacitate cilindrică, efort invesițional, vechimea transportatorului, adaptarea mașinii pentru transportul persoanelor cu dizabilități, monitorizare GPS și vechimea în lista de așteptare.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns