Combinatul siderurgic, sprijin pentru spitale 

Distribuie articolul

ArcelorMittal Galați va derula și în 2018 proiecte de dotare cu echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați, în continuarea celor lansate în anii trecuți.

“Efortul nostru de înzestrare a Spitalului Județean cu echipamente medicale este unul multi-anual. În 2018 investiția noastră nu se va reduce și are același scop principal – sprijinirea îmbunătățirii calității actului medical”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al ArcelorMittal Galați.

În 2017 compania a achiziționat și a donat monitoare de funcții vitale, echipamente de ridicare a pacienților netransportabili, tărgi hidraulice, aparate ECG, mese de instrumentar cu reglaje hidraulice pe înălțime, seturi de microchirurgie, motoare chirurgicale pentru operații ortopedice și numeroase elemente de mobilier medical de specialitate.

Aceste echipamente îmbunătățesc nu doar calitatea actului medical (prin trusele de microchirurgie), acuratețea datelor privind pacienții aflați sub supraveghere (prin monitoarele de funcții vitale) ci și condițiile de spitalizare pentru pacienți și de cele de lucru pentru personalul medical.

De aceste echipamente medicale au beneficiat secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, Chirurgie Plastică și Reparatorie, Neurochirurgie, Ortopedie precum și Unitatea de Primire Urgențe.

SURSA: ArcelorMittal Galați


Distribuie articolul

You May Also Like