PSD joacă „la rupere” la Tg. Bujor

Distribuie articolul

Socialiștii au intrat în scenariul roșu.

 Cu tot cu fibrilațiile aferente. Nu de ieri, de azi, asta-i clar, dar acum desăvârșesc ilegalitățile ce la stăpânesc aproape perfect.

Doi dintre demnitarii socialiști ai  Galațiului au ceva în comun cu Tg. Bujor. Președintele CJ, Costică Fotea este „măritat” la fața locului iar deputatul PSD Laurențiu Gâdei este cel ce i-au lăsat baltă pe bujoreni după ce aceștia l-au ales.

Miza Tg. Bujor

Vorbim de un oraș cu probleme grave de infrastructură, cu blocuri ANL în mlaștină nedate in folosință, fără gaze naturale chiar dacă magistrala e la nici un kilometru de localitate. Cu asta se pot mândri cei de la PSD că au realizat la Tg. Bujor. Atât s-a putut ar putea spune unii…

Atractivitate maximă pentru moldoveni!

Peste noapte însă, chiar și cu aceste condiții vitrege, Tg Bujor a devenit  un oraș frecventabil pentru moldovenii de dincolo de Prut, atracția nefiind una turistică ci de interes. Direct. Pentru ei și PSD.

Primăria și Poliția Tg Bujor, părtași la ilegalități!

Două locuințe din oraș, de fapt două case părăsite sunt adrese pe cărțile de identitate a aproximativ 940 de moldoveni. Numai în ultimele două zile sunt 200 de buletine noi pe adresele din fotografii. Ieri, 24 iunie s-au depus 80 de cereri, bineînțeles pe aceleași adrese.

Vecinii de la cele două locații declară că acolo nu locuiește nimeni, mai ales că vorbim de case cu doar două camere fără condiții decente.

Primăria cunoaște subiectul, Poliția, la fel. Ei spun că nu e nimic ilegal. Oare?

Spun ei că nu scrie nicăieri că într-o casă cu două camere pot locui 2-3 sau 1000 de persoane.

Buletin contra vot PSD

Acesta este trocul. E clar că vom avea alegători cu toptanul!

Cum am mai spus și cu alte ocazii, hoția nu-i de două feluri la socialiști, iar aceștia fac ce știu ei mai bine.

Teoretic, asta așa pentru cei de la Primăria în cauză, pentru același lucru, la Galați s-au operat arestări. Și asta anul trecut.

Dar nu vă faceți griji prea multe, dacă nu scrie la lege, punem toată populația României pe aceiași adresă că să fie treabă bună! Așa, după mintea voastră…

Doar putem…nu?


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns