Vămile din Republica Moldova, blocate  

Distribuie articolul

De cel puțin două zile, sunt probleme cu intrarea în Republica Moldova. Cel puțin când vine vorba despre punctele de trecere a frontierei corespondente cu cele din județul Galați, adică Giurgiulești și Cahul. Mulți șoferi din Galați s-au plâns pe rețelele de socializare că nu pot merge în Basarabia să alimenteze la benzinării. Poliția de frontieră din Moldova a postat pe pagina oficială de web următorul anunț:

”În legătură cu apariția unor probleme tehnice la Sistemul Informațional al Poliției de Frontieră, în mai multe puncte de trecere pentru anumite intervale de timp se pierde legătura cu baza de date centrală. Astfel că înregistrarea călătorilor și mijloacelor de transport se desfășoară cu dificultate, iar acest fapt va condiționa creșterea timpilor de așteptare la trecerea frontierei de stat. În prezent, o echipă de tehnicieni ai IGPF lucrează la remedierea problemei. Rugăm călătorii să prezinte înțelegere și răbdare la situația creată.

Totodată, venim cu precizarea că deficiențele la Sistem au fost semnalate încă de săptămâna trecută, motivul ar fi numărul masiv de călători înregistrați în ultima perioadă”, se arată pe pagina de internet la Poliției de Frontieră din Republica Moldova.

Pentru detalii privind situația din vămile moldovene, este bine să consultați  http://www.border.gov.md/index.php/ro/


Distribuie articolul

You May Also Like