Ceasuri de lux falsificate, confiscate la Galați  

Distribuie articolul

Echipa comună de control din Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier  a descoperit, în mijlocul de transport condus de un cetățean ucrainean, 65 de ceasuri de mână, inscripționate cu numele unor firme de lux, susceptibile a fi contrafăcute.

 ”În data de 26 august a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, cetăţeanul ucrainean V.T., în vârstă de 26 de ani, conducând un autocamion marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bordul capului tractor şi în bagajele lui V.T., 65 ceasuri de mână, inscripționate cu numele unor firme de lux.

Existând suspiciunea că ceasurile ar fi contrafăcute, lucrătorii vamali le-au trimis spre expertiză, iar în funcţie de rezultat, urmează să fie stabilită valoarea acestora şi să fie luate măsurile legale ce se impun”, precizează Poliția de Frontieră.

Conform prevederilor legale, autoritatea vamală a reținut bunurile şi l-a sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 3.000 de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like