UPDATE: Covid-19: amenzi pe bandă rulantă pentru plimbări fără motiv

Distribuie articolul

UPDATE: IPJ Galați vine cu precizari suplimentare privind bilanțul întregii razii făcute ieri, în tot județul Galați.

„În cursul zilei de ieri, 25 martie, forțele de ordine au acționat în sistem integrat, în echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi și polițiști locali, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență. Astfel, peste 330 de polițiști din cadrul I. P. J. Galați au desfășurat misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID -19. A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1200 de persoane și 330 de societăți comerciale au fost controlate, din perspectiva respectării interdicțiilor instituite”, informează IPJ Galați.

De asemenea, având în vedere faptul că, începând cu ziua de ieri, au intrat în vigoare prevederile Ordonanței Militare nr.3/2020 au fost desfășurate activități pentru punerea în aplicare a restricțiilor privind circulația persoanelor. Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, forțele de ordine au aplicat 193 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 235 000 de lei.

––––-

În cursul nopții de 25/26 martie, forțele de ordine au acționat pe raza județului Galați, în sistem integrat, în echipe mixte alcătuite din polițiști, jandarmi și polițiști locali, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență. În cursul acțiunii au fost legitimate 206 persoane și verificate 153 de autoturisme. Forțele de ordine au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de 87.000 lei.

Conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Galati, astăzi 26 martie în județul Galați 3.870 de persoane sunt în autoizolare la domiciliu și 92 persoane se află în carantină instituționalizată. Până ieri inclusiv, au iesit din autoizolare după o monitorizare de 14 zile 1.224 de persoane.

„În continuare insistăm să respectați măsurile transmise de autorități și să vă informați doar din surse oficiale”, transmite Prefectura Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns