Droguri în carantină

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați, recent întors din Anglia și aflat în carantină Instituționalizată, a fost depistat de jandarmi cu substanțe vegetale în cameră.

„Miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină din municipiul Galați a fost sesizat de către administratorul unității de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează și se manifestă violent și zgomotos, informațiile fiind obținute de la colegii acestuia de cameră, informează Jandarmeria Galați.

În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se și în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unității de cazare.

„În urma efectuării percheziției corporale și controlul bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foițe pentru confecționarea țigărilor și o punguliță cu o substanță vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România.

Întrebat fiind dacă solicită un echipaj medical de urgență, bărbatul a refuzat categoric”, mai precizează Jandarmeria Galați.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „deținere de droguri de risc, pentru consum propriu”, cercetările fiind continuate de B.C.C.O Galați, conform competențelor legale. Totodată, bărbatul a fost mutat în alt centru de carantină.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like