UPDATE: VIDEO/ Restaurantul unde a fost filmat un gândac care iese din mâncare, verificat de autorități

Distribuie articolul

UPDATE/ Autoritățile au decis să închidă restaurantul de la mall-ul gălățean unde a fost filmat un gândac care iese din mâncarea expusă în vitrină. Decizia a fost luată în urma controlului efectuat luni, 23 iulie, la fața locului. Inspectorii de la Protecția Consumatorului și de la Direcția de Sănătate Publică au găsit în interiorul restaurantului numeroși gândaci. Ca urmare, societatea comercială care administrează spațiul a fost amendată și a primit un termen de realizare a dezinsecției. Până atunci restaurantul va fi închis.

„În urma controlului efectuat de inspectorii sanitari de la DSP Galați în zona food a City Mall Galați s-a constatat prezența vectorilor, respectiv a gândacilor. Astfel, a fost aplicată amendă contravențională și suspendarea activității până la remedierea celor constatate. Ultima dezinsecția a fost realizată pe 20 iulie, anul acesta”, a declarat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galați.

——————–

Inspectorii de la Protecția Consumatorului Galați fac o anchetă după ce pe internet a apărut o filmare cu un gândac care iese din mâncarea expusă în vitrina unui restaurant de la mall. Luni, 23 iulie, inspectorii s-au deplasat la complexul comercial din Galați pentru a verifica dacă imaginile reprezintă un incident izolat. Zilele următoare, cei de la Protecția Consumatorului dar și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică vor anunța rezultatele anchetei.

Filmarea a fost realizată sâmbătă. În imaginile filmate de un client se vede un gândac care iese dintr-un platou de mâncare și se ascunde în vitrina unui restaurant. Persoanele care se află în jur fac mai multe comentarii ironice și apoi pleacă de la fața locului.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like