UPDATE: Tâlharul din Mazepa, dat în urmărire

Distribuie articolul

UPDATE: A fost capturat autorul tâlhăriei din Mazepa. Bărbatul dat în urmărire generală și consemn la frontieră a fost ridicat de pe stradă, pe raza Secției 2 Poliție din municipiul Galați. Este interogat acum la Poliție și, cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 ore, sub acuzația de tâlhăriei calificată.

„Bărbatul a fost depistat de un echipaj al Secției 2, in urma unei informații, într-o clădire dezafectată din Țiglina 1. Nu a opus rezistență . A fost încătușat și condus la sediul I.P.J. Va fi reținut 24 de ore și mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”,  precizează IPJ Galați.

——————————-

Poliția din Galați îl caută de cinci zile pe bărbatul care a atacat și jefuit un bătrân, în scara unui bloc din Mazepa.

”La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galați, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuiește și deposedat, prin violență, de suma de 500 euro și un telefon mobil”, precizează IPJ Galați.

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galați, care, în prezent, se sustrage cercetărilor.

Semnalmente: înălțime – 1,75m, greutate – 69 kg, constituție atletică, păr șaten, drept, des, barbă, fără alte semne particulare. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Distribuie articolul

You May Also Like