Și nesatisfăcuți, și cu banii luați

Distribuie articolul

La data de 16 ianuarie 2018, ora 03.50, Secția 2 Poliție a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, de doi bărbați de 42 și 26 ani, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 02.30, ar fi fost victimele unor persoane necunoscute care, folosind amenințări și violențe, i-ar fi deposedat de bani și bunuri.

”Din cercetări a reieșit că cei doi, în urma unui anunț postat pe un site de publicitate, ar fi contactat telefonic două persoane de sex feminin, cu intenția de a întreține cu acestea relații sexuale, contra cost. Odată ajunși la adresa indicată de cele două, în locuința respectivă ar fi intrat trei tineri care, folosind acte de violență, ar fi deposedat victimele de suma de 930 lei, un telefon mobil, un ceas și un lanț din aur.

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii i-au identificat pe prezumtivii autori, trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 ani și două minore cu vârste de 15 și 17 ani, aceștia fiind reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost prezentate instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează IPJ Galați.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.


Distribuie articolul

You May Also Like