UPDATE: Gălățeni uciși departe de casă

Distribuie articolul

UPDATE:

Ucigașul bărbatului din Galați, care și-a găsit sfârșitul pe plaja de la Vama Veche, a fost arestat preventiv pentru omor. Are 17 ani, este din Constanța și se afla sub control judiciar fiind inculpat într-un dosar de trafic de droguri. L-a ucis pe gălățean lovindu-l în cap cu o sticlă.

……………………..

Un gălățean de 32 de ani și-a găsit sfârșitul acum două nopți, într-o localitate din județul Cluj.

Potrivit procurorilor, bărbatul și-a găsit sfârșitul în urma unei altercații cu un prieten, și el din Galați. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre prieteni a pus mâna pe cuțit și și-a ucis prietenul.

Criminalul a fost reținut de procurori, sub acuzația de omor, și ulterior arestat.

Un alt gălățean și-a găsit sfârșitul, tot ucis, la Vama Veche, în județul Constanța. Bărbatul a fost găsit mort, în această dimineață, într-un autobuz turistic părăsit în apropierea plajei.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul este din Galați și a fost victima unei crime, pe corpul său fiind identificate numeroase urme de violență. Principalii suspecți sunt patru localnici, două fete și doi băieți, cu vârste în jur de 17 ani, care, susțin unii martori, ar fi petrecut noaptea trecută împreună cu gălățeanul ucis.

Deocamdată nu a fost găsită arma crimei și nu a fost stabilit mobilul asasinatului. Cei patru suspecți sunt interogați la Poliția din Constanța.


Distribuie articolul

You May Also Like