Lovitură de imagine: europarlamentarul român Siegfried Mureșan s-a înscris în PNL

Distribuie articolul

Liberalii fac un transfer de senzație. Unul dintre politicienii de succes trece de la PMP la PNL. Este vorba despre europarlamentarul Siegfried Mureșan care ocupă și funcția de purtător de cuvânt al Partidului Popular European. Informația este confirmată de mai multe surse politice iar reprezentanții PMP i-au cerut lui Mureșan să demisioneze din Parlamentul European.

„Suntem informați că tânărul europarlamentar Siegfried Mureșan și-a încheiat negocierile și a optat pentru Partidul Național Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Având în vedere principiile morale înalte afișate până acum în spațiul public și în relațiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureșan, îi cerem ferm să demisioneze și din Parlamentul European, pentru ca partidul să își poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014. Facem această solicitare pentru ca PMP să își poată menține reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranța că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuâd să ocupe un loc care a fost câștigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-și eticheta de traseist”, se arată într-un comuncat de presă al PMP.

Siegfried Mureşan este prim-vicepreşedinte al PMP și europarlamentar din anul 2014. În trecut, Mureșan a fost propus în două rânduri de partidul lui Traian Băsescu pentru funcţia de prim-ministru. Propunerile au apărut după căderea Guvernului Grindeanu şi la schimbarea Guvernului Tudose.

 


Distribuie articolul

You May Also Like