Razii anti-Covid în Galați

Distribuie articolul

Zeci de polițiștii, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali din Galați au desfășurat, în acest weekend, acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de stărea de alertă. Raziile au vizat, în principal, zonele aglomerate, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, de pe raza județului Galați, precum și mijloacele de transport persoane. Peste 500 de persoane și societăți comerciale au fost sancționate.

„În cadrul activităților, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 3780 de persoane și 209 societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat 259 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă), precum și 105 mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 503 sancțiuni contravenționale, în valoare de 213600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid -19″, informează IPJ Galați.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor, mai transmite Poliția.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns