UPDATE: Efectul „Caracal”: polițist agresat la Tecuci

Distribuie articolul

UPDATE2: Cei doi agresori au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru loviri și alte violențe și tulburarea ordinii publice.

——————

UPDATE1: IPJ Galați precizează:

„La data de 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul București, se deplasa cu autoturismul pe Str, 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci și, în fața colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturism ul cu un obiect.

In momentul in care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, a fost atacat de doua persoane, dintre care una avea un cuțit,  care l-au lovit cu pumnii și picioarele.

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii BOP Tecuci și luptătorii SAS, care au identificat pe cei doi agresori, doi bărbați de 41 și 28 de ani, din municipiul Tecuci, care au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

Cei doi sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă”.

—————-

Incident grav, aseară, la Tecuci. Un polițist din București, aflat în concediu și în tranzit prin oraș, a fost agresat de mai mulți indivizi. Se pare că totul a pornit de la faptul că agresorii ar fi văzut în mașina polițistului o caschetă și i-au adresat cuvinte injurioase, apoi l-au lovit, reproșându-i incompetența Poliției în cazul „Caracal”.

Agresorii polițistului au fost reținuți. Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like