Update/ Candidații de dreapta, prezentați în mod oficial. George Stângă și Bogdan Rodeanu participă la o conferință de presă

Distribuie articolulCandidatul George Stângă s-a referit la momentul istoric din politica gălățeană care oferă candidați unici ai dreptei. În această construcție politică sunt așteptați și membrii PMP, a precizat Stângă.


„Marcăm un moment unic în istoria Galațiului. Cele mai importante forțe de dreapta din Galați se unesc pentru a susține candidați unici la alegerile locale. Împreună am lăsat orgoliile la o parte. Vrem să îndepărtăm caracatița pesedistă care timp de 30 de ani a afundat județul Galați în sărăcie și umilință. Urmează o perioadă în care vom avea la dispoziție fonduri europene pentru educație, atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă și sunt convins că PSD nu poate face acest lucru. Și o să vă dau un singur exemplu. În 2016 au venit în fața românilor și au spus că vor construi opt spitale regionale, au stat trei ani la guvernare și când au plecat pe ușa de jos, semnaseră contracte de finanțare pentru zero spitale regionale. Pentru noi cei din fața dumneavoastră, județul Galați înseamnă acasă, vrem să construim împreună. Voi candida doar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați. Am avut discuții mai multe cu PMP, îl aștept alături de noi. Sperăm ca în ultimul moment să dea dovadă de înțelepciune politică și să vină alături de această construcție, singura care poate îndepărta PSD de la putere”, a spus George Stângă, președintele PNL Galați.


Bogdan Rodeanu, candidatul la Primăria Galați, a vorbit despre proiectele importante care pot fi realizate în parteneriat cu Consiliul Județean.


„Aici în zonă Galațiul trebuie să devină centru regional de dezvoltare Și vă dau doar un exemplu singur: apa potabilă. Aici în municipiul Galați avem o capacitate de apă de producție supradimensionată, la doi kilometri de orașul Galați nu avem apă potabilă. Nu putem oferi confortul cetățenilor, la fel ca în municipiu. Toți concetățenii, și nu fac referire doar la municipiul Galați, să poată beneficia de același confort. Trebuie să ne asociem, să lucrăm împreună. Este momentul ca Primăria municipiul Galați împreună cu Consiliul Județului Galați să funcționeze ca o mână: să lucreze împreună și să rezolve problemele gălățenilor împreună”, a declarat Bogdan Rodeanu, președintele USR Galați.


Bogdan Dumitrescu, liderul PLUS Galați, a anunțat că va lupta pentru distrugerea cumetriilor PSD din administrație.


„Vă dăm garanții că vom lupta ca să eradicăm corupția din județul Galați. Stradă cu stradă, pas cu pas, om cu om, ne vom ridica pentru a distruge cumetriile din administrațiile locale. Aceste cumetrii ne-au adus pe toți la sapă de lemn. (…) Nu mai avem nevoie de această administrație PSD care de 30 de ani ne ține în sărăcie. Au plecat prea mulți din acest oraș și din acest județ. Adio PSD, fără penali la Galati și în județul Galați”, a transmis Bogdan Dumitrescu, liderul PLUS Galați.

__________________________________________

George Stângă și Bogdan Rodeanu, cei doi candidați ai forțelor de dreaptă din Galați, participă luni la o conferință de presă.

Acestora li se alătură Bogdan Dumitrescu, președintele PLUS Galați. Conferința de presă va începe la ora 12.00, în fostul sediu al Primăriei Galați.


George Stângă, președintele PNL Galați, va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean. Senatorul liberal va fi susținut de PNL și de alianța USR-PLUS.

În schimb, Bogdan Rodeanu, președintele USR Galați, va intra în cursa electorală pentru poziția de primar al orașului Galați. Deputatul va fi susținut de PNL care a acceptat să renunțe la propriul candidat pentru a crește șansele de reușită ale candidatului de dreapta.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns