Fapte, nu vorbe! 100% pentru Galați!

Distribuie articolul

Fapte, nu vorbe! 100% pentru Galați!

A veni în ajutorul tuturor gălățenilor, a le afla și rezolva problemele sunt obligația morală și rostul unui reprezentant responsabil și onest al comunității care îl alege în fruntea ei. Tocmai de aceea, George Cătălin Stângă – om al faptelor, s-a implicat constant în viața comunității din care face parte.

Este un om pentru care interesele și nevoile gălățenilor reprezintă o prioritate absolută!

Programul Național Masă Sănătoasă, prin care 14 mii de copii primesc zilnic, la școală, o masă de prânz sănătoasă, reflectă preocuparea pentru educația copiilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de învățare a acestora.

Creșterea semnificativă a alocației copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani – de la 84 de lei la 292 de lei, arată limpede preocuparea pentru sprijinirea familiilor tinere și grija pentru creșterea natalității.

Reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani de zile pentru cei care au locuit minimum 30 de ani în municipiul Galați sau în localitățile apropiate este prevăzută într-un act normativ inițiat de către George Cătălin Stângă, act care produce efecte și astăzi.

Acolo unde administrația județeană a PSD a eșuat, George Cătălin Stângă a venit cu soluții!

Se vor face investiții de 217 milioane de euro pentru ca municipiul Tecuci și localitățile limitrofe să fie protejate de inundații precum acelea din 2007.

Întrucât facturile la apă ale gălățenilor au crescut simțitor, din aprilie 2023, iar valoarea serviciilor oferite de către companie utilizatorilor casnici nu s-a îmbunătățit (noile tarife sunt de 8,30 lei pe metrul cub de apă potabilă și 6,23 metrul cub pentru canalizare – epurare), George Cătălin Stângă vine cu soluții concrete pentru reducerea imediată a costurilor: diminuarea pierderilor de 46% prin investiții în rețeaua de distribuție a apei, înlocuirea conductelor vechi de 50 de ani, stoparea furtului de apă, eliminarea bonusurilor de 30 de miliarde lei pentru directorii Apă Canal S.A. Galați și Consiliul de administrație al acestei instituții, preluarea captării de apă din Dunăre de la Combinat.

Cele 100 de milioane de euro care au revenit, în 2020, județului Galați, prin implicarea directă a lui George Cătălin Stângă, pentru a se construi o groapă de gunoi la Valea Mărului, au rămas neutilizate. În locul unei oaze de verdeață de care toți gălățenii să se poată bucura, groapa de gunoi de la marginea Galațiului există și acum, în pofida sancțiunilor de peste 52.000 de euro aplicate de către Garda de Mediu și pe ale căror efecte le vor resimți, în buzunarele proprii, toți gălățenii.

Acolo unde există voință și implicare, există și soluții!

Votați George Cătălin Stângă, Președinte al Consiliului Județean Galați!

Votați pentru bunăstare, pentru dezvoltare, pentru viitor!

 

Comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240015

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like