UPDATE: A fost prins șoferul fugar

Distribuie articolul

UPDATE2: A fost reținut pentru 24 de ore șoferul care, aseară, a reușit să dispară cu toată poliția pe urme. El este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. Procurorii îl vor prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă.

———–

UPDATE: Șoferul de 21 ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. El este cercetat penal într-un alt dosar. În luna iunie a acestui an, a fost prins de Poliție mirosind a băutură, în timp ce se afla la volan. A refuzat să sufle în fiolă, dar și să meargă la analize. I s-a întocmit dosar penal pentru refuz recoltare mostre biologice. Dosarul este pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Procurorii sunt așteptați să ia o măsură preventivă împotriva șoferului fugar. Cel mai probabil va fi reținut pentru 24 ore și apoi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

———–

În urma operațiunilor întreprinse de Poliția Galați, șoferul dispărut noaptea trecută, a fost identificat și prins. Este audiat la Poliție. Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like